Onze klanten delen hun ervaringen over hun verblijf in Les Monts d’Aisne

Ontdek de ervaring van een verblijf in ons gastenhuis.

Les Monts d'Aisne. Séjour de rêve romantique. Chambre d'hôtes à Mmormont Érezée

Reviews via Google

Camille De Rongé

19 juni 2022

(Vertaald door Google ) Verblijf dat ging heerlijk! De gastheren waren zeer gastvrij, vol humor, wat de ontmoeting zeer aangenaam maakte. Het uitzicht vanaf het terras is erg mooi en verfrissend, vooral vergezeld van een fles crémant aangeboden door het huis. De accommodatie is charmant, goed ingericht, nieuw en zeer schoon (ook zeer goede bedden). We kozen voor de cateringservice (bereid door het huis) en hebben daar absoluut geen spijt van gehad, een genot! Om nog maar te zwijgen van het ontbijt dat de volgende ochtend bij ons aan de deur wordt afgeleverd, de voet! Bedankt aan de gastheren en we zullen je zeker weer zien voor een volgende verhuur deze winter

Les Monts d’Aisne

 

 

Pierre-Vincent Greus

29 maart 2022

(Vertaald door Google ) Heerlijk verblijf in deze smaakvol ingerichte gastenkamer. De kleine attenties van de gastheren kunnen tijdens het hele verblijf worden ontdekt, de keuken is om voor te sterven en het ontbijt voortreffelijk! Aan te bevelen met gesloten ogen!

Les Monts d’Aisne

Bedankt voor die lieve woorden.

 

Angelique Vangorp

20 februari 2022

(Vertaald door Google ) We verlaten je amper en we missen jou en je kleine stukje paradijs nu al. Je had de gave om ons verblijf perfect te maken. Het beddengoed is meer dan comfortabel, de sauna werkt heerlijk en het bubbelbad is een jacuzzi waardig. De discrete en hartelijke ontvangst staat bovenaan en wat 1 punt meer geeft aan de andere accommodaties is de inrichting van de maaltijden die door jou en dus door keukenprofessionals worden gemaakt. Mijn god de kroketten en het ontbijt …. een moordenaar. Bedankt bedankt. De kleine afscheidskoffie voegt het kleine vriendelijke detail toe dat je tegenwoordig niet veel ziet. Gefeliciteerd gefeliciteerd

Les Monts d’Aisne

 

Loredana Brugnoli

07 februari 2022

(Vertaald door Google ) Prachtige plek, niets te zeggen over netheid en kwaliteit, kan niet wachten om terug te gaan?

Les Monts d’Aisne

 

Zaza Zaza

12 januari 2022

(Vertaald door Google) Aanbevolen plaats. Een exotisch en ontspannend driedaags verblijf. Bedankt voor de massageservice en veel succes aan onze gasten.

Les Monts d’Aisne

Hartelijk dank.

Alain Simon

8 januari 2022

(Vertaald door Google) De gebruiker heeft geen recensie geschreven, hij heeft alleen een beoordeling gegeven.

Les Monts d’Aisne

Hartelijk dank.

Maximilien Kamp

31 december 2021

(Vertaald door Google) Geweldige tijd als duo!!! Het gebied is perfect om te wandelen, de kamer is zeer comfortabel en is uitgerust met een kleine ontspanningsruimte. We konden genieten van een goede romantische maaltijd en een ZEER gevarieerd en lokaal ontbijt! En hoe zit het met de ontvangst … onze gastheren waren zo aardig en zorgden goed voor ons. Ze doen het uit passie en dat is te zien. Het was een eerste ervaring in een pension en we vonden het geweldig. We zullen terug komen.

Les Monts d’Aisne

Jij ook bedankt, we zien je graag weer terug.

Eugénie de Meeûs

12 december 2021

(vertaald door Google) We hadden een geweldige tijd buiten de tijd in het huisje van Joëlle en Jean-Luc. We waardeerden de gastvrijheid en het heerlijke avondeten, wat een genot om lokale en verse zelfgemaakte producten te eten. Bedankt, bedankt voor dit exotische verblijf! We raden het 100% aan en we komen met veel plezier terug!

Les Monts d’Aisne

Bedankt voor je vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit je weer te zien.

Murielle Bodart

15 november 2021

(Vertaald door Google)  Een warme, gezellige plek, edele materialen, decor gekozen met veel smaak. Gastvrije gastheren tot uw dienst, attente, uitstekende keuken door hen verzonnen, zelfs een 3-gangen diner, koninklijk ontbijt met de meeste huisgemaakte producten. Vrienden van de natuur, wandelaars, je zult je geluk vinden Je hebt begrepen dat we zonder aarzeling zullen terugkeren! Murielle en André

Les Monts d’Aisne

We hopen je snel weer te zien en bedankt voor deze geweldige ontmoeting.

Deel uw ervaring met Les Monts d’Aisne

Reviews via Facebook

Roby Fauconnier

raadt
Les Monts d’Aisne

15 mai 2022

(Vertaald door Google) De eigenaren Jean-Luc en Joëlle konden niet meer verwelkomend zijn…prachtige en zeer gezellige plek met leuke ontmoetingen, leuke delen op alle niveaus, een uitzonderlijke gezelligheid met hen en de buurt.

Les Monts d’Aisne

Bedankt voor je reactie, het betekent veel voor ons.

 

Christian Boonen

raadt
Les Monts d’Aisne

18 april 2022

(Vertaald door Google) Schitterende rustplaats en ontkoppeling bovenaan. Super welkom bedankt.

Les Monts d’Aisne

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw mening te geven over uw verblijf bij ons.

Audrey Dullens

raadt
Les Monts d’Aisne

04 april 2022

(Vertaald door Google) Een magisch verblijf in een cocooning setting! 5-sterren service, super gastvrije en warme mensen! We zullen terugkomen !

Les Monts d’Aisne

Heel erg bedankt voor je reactie en je prachtige foto’s. Het is een genoegen u weer te zien.

Romy Gil

raadt
Les Monts d’Aisne

07 maart 2022

(Vertaald door Google) We brachten het weekend van 26 en 27 februari door in een warme omgeving. In de buurt van Durbuy waar we genoten van de zon. Met dank aan Joëlle en Jean-Luc voor het warme welkom. Avondeten en ontbijt waren zeer goed. De kamer is mooi en comfortabel. Opnieuw te doen!

Les Monts d’Aisne

Eindelijk mensen die ons aardig vinden 😉 . Het is een genoegen u weer te zien.

Anaïs Quitin

raadt
Les Monts d’Aisne

2 maart 2022

(Vertaald door Google) Rustige plek, perfecte netheid, ingericht met smaak en moderniteit, het is erg warm. Joëlle en Jean Luc zijn warm, aardig, beschikbaar en aanwezig voor vragen of kleine cuckolds. Ze letten op details. Kleine theehoek op de kamer met heerlijke pralines, jammie! Even buiten de tijd, losgekoppeld van alles, kuieren in het bos. Zelfgemaakte en kwaliteitsmaaltijd, heerlijke fles crémant! Bedankt voor dit moment weg van de stad, het voelt goed. Ik raad je duizend keer aan.

Les Monts d’Aisne

Bedankt Anaïs, blij dat je mijn keuken en de regio leuk vindt. Het is een genoegen u weer te zien.

 

Manu Ernotte

raadt
Les Monts d’Aisne

09 februari 2022

Een rustig verblijf op een prachtige locatie. Zeer warm welkom. Heerlijk ontbijt en avondeten! Alles was perfect ! Ik raad het aan

Les Monts d’Aisne

We zijn verheugd dat u genoten heeft van de plaats en onze keuken en danken u voor uw aanbevelingen.

Loredana Brugnoli

raadt
Les Monts d’Aisne

05 februari 2022

(Vertaald door Google) een warm welkom, een prachtige plek en het eten was geweldig. Ik kan niet wachten om terug te gaan

Les Monts d’Aisne

Dank u Loredana voor deze vriendelijke woorden en voor deze goede tijd gedeeld. We kijken er ook naar uit om je weer te zien.

Serge Vanlanduyt

raadt
Les Monts d’Aisne

30 januari 2022

(Vertaald door Google) Het beddengoed, de warmte van het hout dat het hele huis siert, de wellnessruimte met zijn bubbelbad, de avondmaaltijden, het stevige ontbijt en het welkom van de eigenaren.

Les Monts d’Aisne

Ook jij bedankt voor deze fijne tijd die je hebt gedeeld.

Levaque Delphine

raadt
Les Monts d’Aisne

18 januari 2022

(Vertaald door Google) Prachtige plek uit het zicht, warme cocon om met z’n tweeën te ontsnappen aan het dagelijkse leven… Gastvrije gastheren zoals hun smaakvol ingerichte kamer, met hoogwaardige faciliteiten… Ik raad het aan… Delphine

Les Monts d’Aisne

Bedankt Delphine voor deze aangename opmerkingen, zo warm als de kamer

Oli-Jess Michotte-Gomez

raadt
Les Monts d’Aisne

30 december 2021

Een geweldige ontdekking. We hebben een geweldige tijd gehad in deze kleine oase van rust. Maaltijden en ontbijt waren overvloedig en heerlijk. Bedankt aan de eigenaren voor hun warme welkom en vriendelijkheid! We komen graag terug. Olivier & Jessica

Les Monts d’Aisne

Bedankt voor de fijne tijd die u in uw bedrijf heeft doorgebracht en voor deze aangename opmerking.

Aurélie Beyaert

raadt
Les Monts d’Aisne

21 december 2021

(Vertaald door Google) Klein hoekje van het paradijs, zeer vriendelijke en beschikbare eigenaren. De heerlijke lokale maaltijd het ontbijt is uitstekend en allesbehalve klein. Deze kleine rustieke charme in chaletstijl is van alle moderne gemakken voorzien en is met veel smaak gedecoreerd! Bovendien werden we getrakteerd op een besneeuwd ontwaken wat een klein effect had op het prachtige uitzicht vanaf het terras. Kortom, wat wil je nog meer? Heeft als er meer vakanties zijn om een ​​langer verblijf door te brengen. Bedankt aan de eigenaren, we komen terug! Aurélie en Antoine.

Les Monts d’Aisne

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Carmela Cinicolo

raadt
Les Monts d’Aisne

21 december 2021

Leuk uitje op deze prachtige plek. Gastvrije gastheren. Goed doordachte decoratie. Ontspannen sfeer. Sappig diner en zeer goed ontbijt met verse producten. Er ontbreekt niets. Het is de omweg waard. Alles is perfect. Bij mooi weer komen we er op terug.

+ Stille kamer
+ Ruime kamers
+ Doordachte attenties

 

Les Monts d’Aisne

We kijken er ook naar uit om jou weer te zien.

Lemaire Pellet Samuel

raadt
Les Monts d’Aisne

19 december 2021

+ Eerlijk gezegd niets om over te klagen perfect
+ Ruime kamers + Doordachte attenties
+ Stille kamer

Les Monts d’Aisne

Bedankt Samuel, ook voor ons een fijne ontmoeting.

Murielle Bodart

raadt
Les Monts d’Aisne

13 november 2021

(Vertaald door Google) Even ontsnappen en loskoppelen in het hart van een Ardens dorp met Jean Luc en Joëlle? Ik raad je ten zeerste aan, een gezellig nestje, gezellige, edele materialen, decoratie gekozen met veel smaak en finesse. een koninklijk ontbijt met lokale en huisgemaakte producten en wat dacht u van het 3-gangen diner! alleen dat we achter deze sappige gerechten de deskundige handen van professionals voelen! Voor wandelliefhebbers is er genoeg te doen! Je hebt het, het is de beste! Ka en Mu

+ Stille kamer
+ Doordachte attenties

 

Les Monts d’Aisne

Voor uw vriendelijkheid en goed advies, we kijken ernaar uit u weer te zien.

Deel uw ervaring met Les Monts d’Aisne

Boek uw verblijf

Trakteer u op een onvergetelijk verblijf !

Chambre d'hôtes romantique dans les Ardennes belges